Επιλογή Σελίδας

weather 27°C / 80°F Ηράκλειο

Κοινοποίηση σε

#incredible_crete

Αγαπητοί φίλοι, Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της τρέχουσας συγκυρίας ενδέχεται να υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στο ημερολόγιο εκδηλώσεων. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις εδώ . Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση!
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Με τη διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης οι συναυλίες με τίτλο: «Η ζωή είναι ωραία» με το Γιάννη Κασσωτάκη σε Ιεράπετρα και Οροπέδιο

08/08/2021

Με τη διοργάνωση της Περιφέρειας πραγματοποιούνται δύο συναυλίες σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού με δωρεάν είσοδο, με τον Γιάννη Κασσωτάκη, με τίτλο «Η ζωή είναι ωραία». Η πρώτη συναυλία θα φιλοξενηθεί στο θεατράκι που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Παπαδάκειου δημοτικού σχολείου, στο Ψυχρό του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, το Σάββατο 7 Αυγούστου στις 20:30. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου.

Την Κυριακή 8 Αυγούστου και ώρα 21.30, η συναυλία «Η ζωή είναι ωραία» με το Γιάννη Κασσωτάκη ταξιδεύει στην Ιεράπετρα στα πλαίσια του φεστιβάλ Κύρβεια 2021 του Δήμου Ιεράπετρας.

Συμμετέχουν οι καταξιωμένοι μουσικοί Μανώλης Κανακάκης στο  πιάνο και στο κανονάκι, Αλέξανδρος Κανακάκης στα πνευστά και ο Γιώργος Τζωρτζάκης στο ηλεκτρικό μπάσο.

Η συναυλία στο Ψυχρό πραγματοποιείται με τη στήριξη του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου και η συναυλία στην Ιεράπετρα πραγματοποιείται με τη στήριξη του Δήμου Ιεράπετρας και του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Ιεράπετρας.

Love

Κοινοποίηση σε
Love
Κοινοποίηση σε

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
08/08/2021
Κατηγορία Εκδήλωση:
Font size selection
  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.