Βλίτα με σκόρδο | Recipes

Βλίτα με σκόρδο

  • LIKE

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό βλίτα
  • 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκοµµένο
  • 2 πατάτες κοµµένες στα τέσσερα
  • αλάτι
  • 2 κρεµµύδια ψιλοκοµµένα
  • 2 ντοµάτες µεγάλες ψιλοκοµµένες
  • 1 φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σωτάρουµε τα κρεµµύδια µε το ελαιόλαδο και στη συνέχεια προσθέτουµε τα βλίτα κοµµένα σε κοµµάτια. Προσθέτουµε τις πατάτες, τα σκόρδα, τις ντοµάτες και 1 φλιτζάνι νερό. Σιγοψήνουµε το φαγητό για 20 λεπτά. Στη συνέχεια αλατοπιπερώνουµε και συνεχίζουµε το ψήσιµο για 15 λεπτά περίπου. Σερβίρουµε το φαγητό ζεστό ή σε θερµοκρασία δωµατίου.