Τζατζίκι | Recipes

Τζατζίκι

  • LIKE

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
  • Λίγο άνηθο
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 1 μεγάλο αγγούρι
  • 5 σκελίδες σκόρδο
  • 2 large cucumbers
  • A little pepper
  • ½ φλιτζάνι λάδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Kαθαρίζουμε το αγγούρι, το τρίβουμε στον τρίφτη και το στραγγίζουμε. Κοπανίζουμε στο γουδί το σκόρδο μαζί με το αλάτι. Μέσα σ’ ένα μπολ αναμειγνύουμε το γιαούρτι, το αγγούρι, το σκόρδο, τον άνηθο ψιλοκομμένο, το πιπέρι και το λάδι. Χτυπάμε καλά στο μίξερ ή με το χέρι και το τζατζίκι είναι έτοιμο. Το σκεπάζουμε και το διατηρούμε στο ψυγείο. (6 μερίδες)