Σαλιγκάρια με τραχανά | Recipes

Σαλιγκάρια με τραχανά

  • LIKE

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό σαλιγκάρια
  • 1 κρεµµύδι
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού τραχανά
  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 κιλό πατάτες
  • λίγο αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αφού τσιγαρίσουµε το κρεµµύδι στο ελαιόλαδο, ρίχνουµε τα σαλιγκάρια και τις πατάτες. Βάζουµε νερό µέχρι να σκεπαστούν και λίγο αλάτι. Αφήνουµε το φαγητό να ψηθεί. Προς το τέλος ρίχνουµε τον τραχανά. Όταν το φαγητό πάρει δυο-τρεις βράσεις είναι έτοιµο.