Σαλιγκάρια με πλιγούρι | Recipes

Σαλιγκάρια με πλιγούρι

  • LIKE

ΥΛΙΚΑ

  • 500 γρ. σαλιγκάρια
  • φρέσκες ντοµάτες
  • 1 κρεµµύδι
  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι πλιγούρι
  • 1 ποτήρι κρασί

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αφού πλύνουµε τα σαλιγκάρια και τα ζεµατίσουµε, τσιγαρίζουµε το κρεµµύδι στο ελαιόλαδο, βάζουµε τα σαλιγκάρια, προσθέτουµε το κρασί ανακατεύοντας συνέχεια για 1 µε 2 λεπτά. Προσθέτουµε τις ντοµάτες ξυσµένες, λίγο νερό και αφήνουµε να ψηθεί σε σιγανή φωτιά. Όταν θα έχει σχεδόν ψηθεί προσθέτουµε και το πλιγούρι.