Σαλάτα με μάραθο και γιαούρτι

  • LIKE

ΥΛΙΚΑ

  • 1 φλιτζάνι δροσερές καρδιές µάραθου
  • 1 φλιτζάνι ραπανάκια ψιλοκοµµένα
  • 1 κουταλάκι φρέσκο δυόσµο ψιλοκοµµένο
  • άσπρο πιπέρι φρεσκοτριµµένο
  • 1 αγγουράκι κοµµένο σε κύβους
  • 2 φλιτζάνια γιαούρτι στραγγιστό
  • χυµός από 1 λεµόνι
  • αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ψιλοκόβουµε το µάραθο και το ανακατεύουµε µε το αγγουράκι και τα ραπανάκια. Προσθέτουµε τον χυµό λεµονιού, αλατοπιπερώνουµε και βάζουµε τη σαλάτα σε βαθύ µπολ. Βάζουµε το γιαούρτι µε τον δυόσµο και τα δουλεύουµε µε µια ξύλινη σπάτουλα για 2-3 λεπτά. Ρίχνουµε το µείγµα του γιαουρτιού πάνω από τη σαλάτα και σερβίρουµε αφού γαρνίρουµε µε ολόκληρα φύλλα δυόσµου.