Σαλιγκάρια στην κατσαρόλα | Recipes

Σαλιγκάρια στην κατσαρόλα

  • LIKE

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό σαλιγκάρια
  • 1 κουταλιά αλεύρι
  • 1 φλιτζανάκι παρθένο ελαιόλαδο
  • χυµός 2 λεµονιών

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Η προετοιµασία των σαλιγκαριών γίνεται όπως προαναφέραµε. Συνήθως χρησιµοποιούµε σαλιγκάρια µικρά, αλλά µπορούµε να χρησιµοποιήσουµε και µεγάλα. Στη συνέχεια τα ξαναβάζουµε σε άδεια κατσαρόλα, τα περιχύνουµε µε ελαιόλαδο, λεµόνι και 1/2 κουταλάκι αλεύρι, τα αφήνουµε να πάρουν µία βράση και τα σερβίρουµε.