Μπακαλιάρος τηγανητός | Recipes

Μπακαλιάρος τηγανητός

  • LIKE

ΥΛΙΚΑ

  • ½ κιλό μπακαλιάρος
  • 1 φλιτζάνι αλεύρι
  • 1 αβγό
  • Ελαιόλαδο για τηγάνισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Tην προηγούμενη μέρα κόβουμε τον μπακαλιάρο σε μέρίδες και τον βάζουμε σε μπόλικο νερό, για να ξαλμυρίσει.Φροντίζουμε ν’ αλλάζουμε το νερό κατά διαστήματα. Την επομένη τον πλένουμε καλά, και τον καθαρίζουμε. Αναμειγνύουμε το αλεύρι, το αλάτι, το αβγό χτυπημένο και λίγο νερό, ώσπου να γίνει χυλός και μέσα εκεί βουτάμε τα κομμάτια του μπακαλιάρου.Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Σερβίρεται  πολύ ωραία με σκορδαλιά.