Πατάτες τηγανητές με στάκα | Recipes

Πατάτες τηγανητές με στάκα

  • LIKE

ΥΛΙΚΑ

  • 2 ½ φλιτζάνια του τσαγιού ελαιόλαδο
  • 2 µεγάλες πατάτες
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 4 κουταλιές της σούπας στάκα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουµε τις πατάτες, τις κόβουµε σε χοντρά κοµµάτια, τις αλατίζουµε και τις ανακατεύουµε µε τα χέρια µας πολύ καλά. Στη συνέχεια τις σκεπάζουµε και τις αφήνουµε για 40-50 λεπτά. Σε µία κατσαρόλα ή σε ένα βαθύ και στενό τηγάνι ζεσταίνουµε πολύ καλά το ελαιόλαδο. Ρίχνουµε τις πατάτες στο καυτό ελαιόλαδο και τις τηγανίζουµε. Σερβίρουµε αµέσως τις πατάτες ζεστές αφού βάλουµε πάνω τους τη στάκα.