Ψάρι με κολοκυθάκια

  • LIKE

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό ψάρι
  • 1 κιλό κολοκυθάκια
  • 1/2 κιλό ντομάτες
  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι
  • Αλάτι και πιπέρι κατά βούληση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίστε και αλατίστε το ψάρι. Τηγανίστε ελαφρώς τα κολοκυθάκια. Βάλτε λίγο λάδι σε ένα ταψί, τοποθετήστε στο κέντρο το ψάρι και γύρω-γύρω προσθέστε τα κολοκυθάκια. Σιγοβράστε ελαφρώς το υπόλοιπο λάδι με το κρεμμύδι και τις τριμμένες ντομάτες και περιχύστε τα κολοκυθάκια. Προσθέστε 1 φλιτζάνι νερό και λίγο πιπέρι και ψήστε σε μέτρια θερμοκρασία.

Πηγή: Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Ρεθύμνου