Αμυγδαλωτά | Recipes

Αμυγδαλωτά

  • LIKE

ΥΛΙΚΑ

  • 1200 γρ. αμυγδαλόψιχα
  • 600 γρ. ζάχαρη
  • 10 ασπράδια αβγών
  • Ξύσμα λεμονιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Xτυπάμε καλά τα ασπράδια αβγών. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να λιώσει. Ρίχνουμε στο μίγμα τα αμύγδαλα καλά κοπανισμένα και το ξύσμα λεμονιού.Ανακατεύουμε και πλάθουμε ένα-ένα τα αμυγδαλωτά σαν μπισκότα. Τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί και τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 20 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσουν.